Geert Vervisch bij zijn restaurant in Ieper: "Terrassen heb ik hier niet, dus openen op 8 mei zit er zeker niet in voor mij."
Volledig scherm
Geert Vervisch bij zijn restaurant in Ieper: "Terrassen heb ik hier niet, dus openen op 8 mei zit er zeker niet in voor mij." © Henk Deleu

Uitbater restaurant Utopia, zonder terras, luidt alarmbel: “Al 400.000 euro aan omzet verloren en nu loopt verlies nog op”

IeperNiet iedereen is blij met de heropening van de terrassen op 8 mei. Restaurant Utopia in Ieper heeft amper plaats voor een terras en blijft dus noodgedwongen langer dicht. Uitbater Geert Vervisch wordt er wanhopig van. Hij moest al een groot deel van zijn spaarboekje opsouperen. “Dit vind ik echt oneerlijk”, zucht hij.

 1. Medewerkers stomen pretpark Bellewaerde in recordtempo klaar: “We willen het beste voor onze bezoekers”
  PREMIUM
  Ieper

  Medewer­kers stomen pretpark Bellewaer­de in recordtem­po klaar: “We willen het beste voor onze bezoekers”

  Zaterdag gaat niet alleen de horeca open, ook de pretparken kunnen eindelijk opnieuw mensen ontvangen. Dat is niet alleen goed nieuws voor de vele bezoekers, maar ook voor de 87 vaste krachten en de vele seizoenarbeiders van pretpark Bellewaerde die nu eigenlijk aan de slag konden. Met man en macht zijn ze deze week in de weer om het park piekfijn in de orde te krijgen voor de grote heropening. “Mensen een lach op het gezicht toveren, daar doen we het voor.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”