Volledig scherm
© Just Baby Dogs

Uitbater hondenkwekerij Just Baby Dogs: “Sommige klagers hebben zélf niet voor hun honden gezorgd”

De uitbater van hondenkwekerij Just Baby Dogs in Boezinge, die zich in september voor de rechter moet verantwoorden voor inbreuken op het dierenwelzijn, zegt dat hij er alles aan doet om in orde te zijn met de wetgeving. 

0 reacties

 1. Plannen voor golfschool op ‘t Hoge in Kortrijk: “Hier is zeker nood aan, het maakt de sport toegankelijker”
  PREMIUM
  Kortrijk/Ieper/Waregem

  Plannen voor golfschool op ‘t Hoge in Kortrijk: “Hier is zeker nood aan, het maakt de sport toeganke­lij­ker”

  ‘t Hoge in Kortrijk krijgt de komende jaren mogelijk een golfschool. Er is wel nog niets beslist. De stad onderhandelt momenteel ‘met verschillende partijen’ en zwijgt tot er een doorbraak is. De golfwereld is alvast laaiend enthousiast. “Er is nood aan een golfschool. Het zal golf toegankelijker en laagdrempeliger maken en het zal de sport zeker verder doen groeien”, zegt Thibault Werbrouck (35). De Kortrijkzaan is manager van golfclub De Palingbeek in Ieper.
 2. Politie legt verjaardagsfeestje met 20 aanwezigen stil: jongeren verstoppen zich in kast, douche en onder de bedden
  PREMIUM
  Westouter

  Politie legt verjaar­dags­feest­je met 20 aanwezigen stil: jongeren verstoppen zich in kast, douche en onder de bedden

  In een landelijke vakantiewoning in Westouter heeft de politie zaterdagnacht een lockdownfeestje stilgelegd. Een twintigtal aanwezigen, allen Franstaligen, werd op de bon geslingerd. Ze vierden een verjaardag, met sloten sterke drank en ampullen lachgas. Enkelen probeerden te vluchten, anderen verstopten zich, tevergeefs. En dan was er nog de schade...
 3. Steeds meer leerlingen beginnen aan secundair onderwijs zonder getuigschrift basisonderwijs: “We moeten zorgen voor méér ondersteuning in de klas”
  West-Vlaanderen

  Steeds meer leerlingen beginnen aan secundair onderwijs zonder getuig­schrift basisonder­wijs: “We moeten zorgen voor méér ondersteu­ning in de klas”

  In de provincie West-Vlaanderen steeg het aantal leerlingen dat aan het secundair onderwijs begint zonder getuigschrift lager onderwijs in 4 jaar tijd met maar liefst 95,45 procent. “Een eenduidige verklaring is er daarvoor niet, maar het is een trend die zorgen baart”, zegt volksvertegenwoordiger Loes Vandromme (CD&V).
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten