Tweeling Ilona en Laura zijn jobstudenten van het jaar: ‘Hun vertrek zou een groot verlies zijn!’

UNIZO en HR-dienstengroep Liantis verkozen identieke tweeling Ilona en Laura Vandenbulcke (23) uit Ieper tot ‘Jobstudent(en) van het Jaar’. De tweeling werd voorgedragen door hun werkgevers, Niek Benoot en Ilse Wattyne, zaakvoerders van het WO I-museum Hooge Crater. “Je kan je geen betere bazen wensen” 

2 reacties

 • Walter Wouters

  2 jaar geleden
  Als West Vlamingen zo tegen de andere Vlamingen zijn waarom fusioneren ze dan niet met Frankrijk en spreken ze dagelijks Frans?????
 • Marc Sierens

  2 jaar geleden
  Was te denken,WVL boven bij al wat wedstrijden is,denk dat er geen andere mogen meedoen.
 1. Alexandro Yaramis (23) is gezicht van campagne ‘2 prikken, 1.000 party’s’ in Ieper: “Geen risicopatiënt en toch was corona een hel voor mij”
  Ieper

  Alexandro Yaramis (23) is gezicht van campagne ‘2 prikken, 1.000 party’s’ in Ieper: “Geen risicopa­tiënt en toch was corona een hel voor mij”

  De stad Ieper lanceert de campagne ( om de vaccinatiebereidheid bij bewoners tussen de 16 jaar en de 25 jaar te vergroten. Een levend bewijs dat ook jongeren zich best laten inenten, is Alexandro Yaramis. De 23-jarige journalist belandde door corona in het ziekenhuis. “Ik begrijp dat jongeren met veel vragen zitten, maar toestanden zoals in Brazilië en India willen we toch wel vermijden, zeker?”, zegt hij.