Parkeren in de Ieperse binnenstad via sms.
Volledig scherm
Parkeren in de Ieperse binnenstad via sms. © Foto Flamand

Tweede operator voor sms-parkeren in Ieper

In de binnenstad van Ieper kunnen automobilisten al een tijdje parkeertickets kopen via sms en app met Park Mobile. Sinds kort kan het ook via een tweede operator: 4411.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Boegbeeld ‘Door de Westhoek’ overleden aan hartfalen: “Veel betekend voor ons dorp, hij laat grote leegte achter”
  PREMIUM

  Boegbeeld ‘Door de Westhoek’ overleden aan hartfalen: “Veel betekend voor ons dorp, hij laat grote leegte achter”

  Johan Morlion (73), de bezieler van de autozoektocht ‘Door de Westhoek’, is eerder deze week plots overleden bij hem thuis in Elverdinge. Hij laat behalve zijn vrouw Georgette Noyelle een zoon, Kristof, en twee kleinkinderen Renée en Gérôme achter. Johan bezweek aan een hartfalen. “Papa was een levensgenieter en een heel sociaal iemand. We zullen hem missen”, zegt Kristof.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas