v.l.n.r. Wannes Beernaert (Uit De Marge vzw), Alberic Bollingier, Victor Bervoet en Theo Vantomme (Dienst der Gedroomde Gewesten) voor zaal De Canada in Ieper.
Volledig scherm
v.l.n.r. Wannes Beernaert (Uit De Marge vzw), Alberic Bollingier, Victor Bervoet en Theo Vantomme (Dienst der Gedroomde Gewesten) voor zaal De Canada in Ieper. © Justine Vergotte

Tijdelijk indoorskatepark ‘De Gap’ in feestzaal Canada

De voormalige feestzaal Canada langs de Meenseweg in Ieper wordt tijdelijk omgevormd tot skatepark ‘De Gap’. Het initiatief komt van vzw Uit de Marge en het sociaal-artistiek project Dienst Der Gedroomde Gewesten. Zondag 22 september gaan de deuren open. “Het is een tijdelijke oplossing. De huidige infrastructuur om te skaten in Ieper is ontoereikend.”

1 reactie

 • Frederic Verslyp

  3 jaar geleden
  Eens gaan kijken in Nieuwpoort aan het voetbalplein zou ik zeggen. Alles is in beton gemaakt en zowel skaters als steppers leven er zich uit.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.