Aan de voorstelling Sukr werken onder meer Tom Ternest en Isabelle Van Hecke mee.
Volledig scherm
Aan de voorstelling Sukr werken onder meer Tom Ternest en Isabelle Van Hecke mee. © RV

Theatermakery Het Eenzame Westen zoekt liefhebbers uit Westhoek voor Sukr: “Een voorstelling over buitenlandse krachten in de bouwsector”

WesthoekHet professioneel theatergezelschap Het Eenzame Westen is op zoek naar mensen die mee willen spelen, figureren of zingen in de voorstelling Sukr, een diepmenselijk stuk over buitenlandse krachten in de West-Vlaamse bouwsector. 

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. ASSISEN BRUGGE. “Nog nooit meegemaakt in onze carrière”: ook wetsdokters waren onder indruk van gebruikt geweld bij campingmoord
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. “Nog nooit meegemaakt in onze carrière”: ook wetsdok­ters waren onder indruk van gebruikt geweld bij camping­moord

  De ene tegenstrijdige verklaring na de andere legden Romuald Verburgh, Julien Butera en Alain Deltrude af in het onderzoek naar de campingmoord in Middelkerke. Speurders van de FGP en onderzoeksrechter Koen Wittouck probeerden dinsdag de puzzel te leggen voor de volksjury. Op de derde procesdag werd nog maar eens duidelijk hoe makkelijk de beschuldigden over de feiten lijken te gaan. Hoe gruwelijk die waren, bleek nog maar eens uit de getuigenis van de wetsdokters. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder in onze liveblog.