Surf City Ypres II

 1. Auto belandt in de gracht: drie twintigers gewond
  Zillebeke

  Auto belandt in de gracht: drie twintigers gewond

  Langs de Vaartstraat in Zillebeke, vlak bij een toegang voor wandelaars en fietsers tot het provinciaal domein De Palingbeek, is woensdagavond rond 19.30 uur een Opel Corsa in de gracht beland. Hoe dat kon gebeuren, is niet bekend. De vrouwelijke bestuurster van 24 uit Langemark-Poelkapelle raakte gewond. In het voertuig zaten ook nog een man van 28 en een vrouw van 26, beiden uit Ieper. Eén van hen liep zware verwondingen op maar verkeerde niet in levensgevaar. De brandweer kwam ter plaatse om de rijweg weer proper te maken. De Vaartstraat was een tijdje plaatselijk afgesloten voor alle verkeer.
 2. Voordelig naar het vaccinatiecentrum kan met de “VacciTaxi”
  Tienen/Landen/Boutersem/Hoegaarden/Linter/Zoutleeuw/Kortenaken/Geetbets

  Voordelig naar het vaccinatie­cen­trum kan met de “VacciTaxi”

  Acht gemeenten van de Eerstelijnszone Zuidoost Hageland slaan de handen in elkaar en bieden met het project ‘Vaccitaxi’ 65-plussers de gelegenheid om tegen een voordelig tarief een taxi te nemen naar de vaccinatiecentra in Tienen en Landen. In overleg met de burgemeesters uit de regio werd een uniform tarief van 5 euro per persoon (heen- en terugrit inbegrepen) vastgelegd.
 1. In Flanders Fields Museum krijgt stevige upgrade: “We zijn klaar om ook opnieuw bezoekers uit het buitenland te verwelkomen”
  PREMIUM
  Ieper

  In Flanders Fields Museum krijgt stevige upgrade: “We zijn klaar om ook opnieuw bezoekers uit het buitenland te verwelko­men”

  Dit voorjaar pakt het In Flanders Fields Museum (IFFM) in Ieper uit met een flink aantal vernieuwingen. Er kwam een audiogids, het parcours met de personenverhalen is vernieuwd en het museum toont interessante films. John McCrae’s gedicht ‘In Flanders Fields’ krijgt een permanente plaats en er zijn twee bijkomende uniformen te zien: een Australisch en, jawel, een Belgisch.
 1. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'

 2. Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3
  Play
  tv

  Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3