Burgemeester Emmily Talpe stelt het meerjarenplan voor Ieper voor.
Volledig scherm
Burgemeester Emmily Talpe stelt het meerjarenplan voor Ieper voor. © Henk Deleu

Stadsbestuur stelt ambitieuze meerjarenplanning voor: “We gaan 60 miljoen euro investeren in Ieper en de deelgemeenten”

Het stadsbestuur gaat de komende jaren zestig miljoen euro investeren in Ieper en de deelgemeenten. Dat blijkt uit het meerjarenplan voor 2020-2025. “Nu kunnen we eindelijk onze eigen ambities realiseren en dat zijn er heel wat. Al werden we wel geconfronteerd met enkele onverwachte financiële uitgaven. Vooral de vaststelling dat het stedelijk zwembad dringend aan vernieuwing toe is, is zwaar om dragen”, zegt burgemeester Emmily Talpe (Open Ieper). 

1 reactie

 • eric demets

  1 jaar geleden
  voor de verkiezingen werd door sommigen beloofd dat wij opnieuw verlichting zouden krijgen s'nachts,was waarschijnlijk weer zo een loze belofte!wanneer gaat deze discriminatie stoppen?ofwel iedereen licht of niemand!dan zijn wij allemaal gelijk voor de wet en geen vriendjes politiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 1. “Een cavaatje na het fietsen? Wij lusten ook graag een biertje!”: vrouwelijke wielerclubs worden steeds populairder en zijn al lang geen uitzondering meer
  PREMIUM
  Brugge/Jabbeke/Diksmuide/Oostkamp/Bredene

  “Een cavaatje na het fietsen? Wij lusten ook graag een biertje!”: vrouwelij­ke wieler­clubs worden steeds populair­der en zijn al lang geen uitzonde­ring meer

  De tijd dat fietsen op zondag een mannenzaak is, ligt definitief achter ons. Vrouwelijke wielerclubs schieten her en der als paddenstoelen uit de grond en corona heeft die trend alleen maar versterkt. Sommige ploegjes nemen zelfs al het woord ledenstop in de mond. Maar wat maakt wielrennen plots zo populair bij vrouwen? En waarin onderscheiden zij zich van de mannelijke wielertoeristen? Wij vroegen het aan de Fietsvedetjes en enkele andere populaire clubjes in de kustregio. Eén ding is zeker: de vrouwen lusten evengoed een biertje na hun ritjes.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee