Het werk aan de achterzijde van CC Het Perron werd gemaakt door Timothy Vanlerberghe en Simon Delahaye.
Volledig scherm
Het werk aan de achterzijde van CC Het Perron werd gemaakt door Timothy Vanlerberghe en Simon Delahaye. © Henk Deleu

Stad Ieper wil meer kunst in openbare ruimte: mural op CC Het Perron is daarvan de start

Aan de achterzijde van CC Het Perron in Ieper werd een mural aangebracht. “We gaan resoluut voor meer kunst in de openbare ruimte. Deze muurschilderij is de symbolische start om van Ieper een hippere stad te maken.”

0 reacties

 1. Padel, dé sporthype van het moment: op bezoek bij de ‘oudste’ club van Vlaams-Brabant. “Werkelijk iederéén kan spelen”
  PREMIUM
  Tienen

  Padel, dé sporthype van het moment: op bezoek bij de ‘oudste’ club van Vlaams-Bra­bant. “Werkelijk iederéén kan spelen”

  De sporthype van het moment? Padel, natuurlijk! De mix tussen tennis en squash, op een terrein met glazen wanden, is sinds de pandemie zo goed als een nationale sport geworden. De ‘oudste’ club in Vlaams-Brabant is Grand Slam Padel Tienen. Die opende vijf jaar geleden de deuren en bleek vanaf de eerste dag een succes. Maar door de huidige hype zijn ze ook daar aan het uitbreiden. “Tegen half maart komen er al drie extra terreinen bij”, zegt Kristof Geeraerts. Ontdek ook waar u in uw buurt kunt gaan spelen.
 2. Achtendertigste veroordeling voor dakloze man

  Achtender­tig­ste veroorde­ling voor dakloze man

  Een dakloze Waal heeft vier maanden cel gekregen voor slagen in Tienen. De feiten speelden zich af in de amoureuze sfeer en zo duwde Albert H. zijn slachtoffer hardhandig tegen het stationsgebouw op 15 november 2019. De tegenpartij kwam slecht neer en werd zwaargewond afgevoerd naar de spoeddienst. Volgens de rechtbank is H. “agressief en onvoorspelbaar.” De man liep tussen 1979 en vandaag al 37 veroordelingen op. Zijn achtendertigste komt overeen met vier maanden cel. H. verblijft momenteel in een opvangcentrum en leeft van een OCMW-uitkering.
 1. Jeugdboekenmaand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaamse boekhandels vind je alvast je gading
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Jeugdboe­ken­maand viert 50ste verjaardag! In deze 10 West-Vlaam­se boekhan­dels vind je alvast je gading

  Voor het 50ste jaar op rij vieren we in maart de Jeugdboekenmaand. Dat is niet alleen een reden om massaal de neus in de boeken te steken, maar zeker ook om iedereen die het lezen mogelijk maakt in de kijker te zetten. En daarmee bedoelen we niet alleen de auteur, illustrator of de drukker, maar ook de mannen en vrouwen die de boeken tot bij ons brengen in de boekhandel. Daarom trokken wij op pad en selecteerden tien bijzondere West-Vlaamse boekhandels. Snuister je mee?
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen