Dat de coronacrisis ook op de stad Ieper en zijn bewoners een grote impact heeft, staat buiten kijf. De stad lanceert nu een online bevraging over de gevolgen van de crisis.
Volledig scherm
Dat de coronacrisis ook op de stad Ieper en zijn bewoners een grote impact heeft, staat buiten kijf. De stad lanceert nu een online bevraging over de gevolgen van de crisis. © Henk Deleu

Stad Ieper lanceert online bevraging over de impact van de coronacrisis op de stad

IeperOm een helder beeld te krijgen over de impact van coronacrisis op de stad en om te zien hoe inwoners en handelaars kunnen worden bijgestaan, zet Ieper een online bevraging op poten. “Op basis van de input stemmen we verder af over wat de Ieperlingen echt nodig hebben.”

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!