Tot 10 juli staan er rioleringswerken gepland in de Kleine Branderstraat in Vlamertinge.
Volledig scherm
Tot 10 juli staan er rioleringswerken gepland in de Kleine Branderstraat in Vlamertinge. © Henk Deleu

Rioleringswerken in Kleine Branderstraat

In Vlamertinge staan in de Kleine Branderstraat rioleringswerken gepland. Daardoor zal de straat zijn afgesloten. 

 1. Rouwbegeleider biedt met ‘bakje troost’ een hulpmiddel voor mensen die rouwen: “Je gaat ermee naar iemand die in een verliessituatie zit”
  Elverdinge

  Rouwbege­lei­der biedt met ‘bakje troost’ een hulpmiddel voor mensen die rouwen: “Je gaat ermee naar iemand die in een verliessi­tu­a­tie zit”

  Een geliefde verliezen is hard. De coronacrisis doet daar nog een schepje bovenop. Vaak kunnen mensen die sterven aan het virus geen afscheid meer nemen van hun familie. Rouwbegeleider Johan Couchez wil met zijn ‘bakje troost’ mensen in rouw een hulpmiddel aanbieden om het verlies dragelijker te maken. “Het bakje helpt je met dingen die je vaak moeilijk onder woorden krijgt.”
 2. ASSISEN. “Hecht toch geen geloof aan al die hypotheses zonder enige vorm van bewijslast”: Advocate moordverdachte maakt brandhout van volledig onderzoek
  PREMIUM
  Brugge/Diksmuide

  ASSISEN. “Hecht toch geen geloof aan al die hypotheses zonder enige vorm van bewijslast”: Advocate moordver­dach­te maakt brandhout van volledig onderzoek

  Strafpleitster Saskia Kerkhofs, die de verdediging van William De Bondt op zich nam op het assisenproces voor de moord op Isabelle Deschodt, maakte brandhout van hele volledige onderzoek en de stemmingmakerij door de procureur-generaal. “Amateurisme en mysteries zijn de rode draad doorheen dit onderzoek, een rechtsstaat onwaardig. Hecht toch geen geloof aan al die hypotheses zonder enige vorm van bewijslast. De procureur-generaal probeert enkel een mistgordijn op te trekken.”
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen