B'artiest ligt op wandelafstand van het Ieperse station.
Volledig scherm
PREMIUM
B'artiest ligt op wandelafstand van het Ieperse station. © Christophe Maertens

RESTOTIP. B’artiest in Ieper: “Glutenvrije garnaalkroketten en een lekkere steak, vlak bij CC Het Perron”

IeperIn de buurt van het station in Ieper ligt eetcafé B’artiest, uitgebaat door Colin Couvreur. In het restaurant, dat vlak bij CC Het Perron ligt, hangt een fijne sfeer. Heeft dat te maken met een vriendelijke bediening, lekkere maaltijden of een combinatie van beiden? We probeerden B’artiest uit.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. Gewelddadige overvallers krijgen zware straffen: “U heeft sommige slachtoffers zo bedreigd dat ze vreesden voor hun leven”
  PREMIUM
  WAREGEM/ROESELARE/IEPER/WIELSBEKE

  Gewelddadi­ge overval­lers krijgen zware straffen: “U heeft sommige slachtof­fers zo bedreigd dat ze vreesden voor hun leven”

  Twee overvallers die drie jaar lang Waregem en omstreken teisterden, kennen hun straf. De twee mannen vliegen voor respectievelijk 7 en 9 jaar in de gevangenis. “Dit is een zware straf, maar jullie slachtoffers zijn nog steeds zwaar onder de indruk van wat jullie hen aangedaan hebben”, sprak de rechter hen toe. De mannen zijn wel niet onmiddellijk aangehouden en krijgen nog de kans om afscheid te nemen van hun gezin.
 3. IJsbedrijf Surprice opent salon in voormalig Labyrint: “En binnenkort zijn we te vinden in Kortrijk”
  PREMIUM
  Kemmel/Westouter/Houthulst/Kortrijk

  IJsbedrijf Surprice opent salon in voormalig Labyrint: “En binnenkort zijn we te vinden in Kortrijk”

  Het ijsjesbedrijf Surprice uit Houthulst blijft groeien. Afgelopen weekend vond de grote opening plaats van het nieuwe salon in het centrum van Kemmel, terwijl ook in Westouter een vestiging te vinden is. “Had men mij enkele jaren geleden gezegd dat ik op twee toplocaties in Heuvelland ijsjes aan de man zou brengen, dan had ik dat weggelachen”, aldus zaakvoerder Christof Thorrez. Ondertussen werd in Kortrijk een bestaande ijsjeszaak overgenomen.