Medewerkers van wijndomein Entre-Deux-Mont aan het werk. De Westhoek wordt meer en meer een echte wijnstreek.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van wijndomein Entre-Deux-Mont aan het werk. De Westhoek wordt meer en meer een echte wijnstreek. © Henk Deleu

REEKS. Met de mobilhome kamperen tussen de wijnranken: “Het ultieme moment van rust”

IeperAls je met de camper naar het Heuvelland trekt, waan je je een klein beetje in Zuid-Frankrijk. Nergens anders in West-Vlaanderen geniet je van dergelijke vergezichten én kan je proeven van een glaasje wijn. De Westhoek is trouwens de plek met de meeste staanplaatsen in West-Vlaanderen, na de kust. Deel 4 van onze reeks: zo campervriendelijk is de Westhoek. 

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.