De campagne werd bekendgemaakt via affiches, flyers en diverse gadgets. Op de website van de politiezone www.arroieper.be is info te vinden met betrekking tot betrouwbare websites rond drugs en hulpverlening.
Volledig scherm
De campagne werd bekendgemaakt via affiches, flyers en diverse gadgets. Op de website van de politiezone www.arroieper.be is info te vinden met betrekking tot betrouwbare websites rond drugs en hulpverlening. © Eric Flamand

Politiezone Arro Ieper lanceert nieuwe preventiecampagne: ‘Aan het stuur en high? Rijbewijs bye bye!’

De politie van de zone Arro Ieper is met ‘Aan het stuur en high? Rijbewijs bye bye!’ een nieuwe campagne begonnen. “Een weinig genuanceerde slogan, misschien ietwat controversieel, maar vaak hebben deze de meeste impact. En dat is wel nodig voor het thema waarrond we willen sensibiliseren: drugs in het verkeer.”   

 1. Toch geen ijspiste maar stad zorgt voor klein vleugje Wintermagie
  Tienen

  Toch geen ijspiste maar stad zorgt voor klein vleugje Winterma­gie

  De stad Tienen zorgt in deze - letterlijk en figuurlijk - donkere dagen toch voor een vleugje wintermagie. Vanaf zaterdag 12 december zal het stadscentrum er feeëriek bijliggen met sfeervolle verlichting, mooi aangeklede kersteilandjes en winterse raamtekeningen in de winkeletalages. De stadsbeiaardier laat zijn sfeervolle klanken over de stad neerdalen. Een schaatspiste zal er dit jaar niet zijn, maar voor de kinderen wordt er wel een leuk parcours met luisterverhalen uitgestippeld.
 2. Voelt u zich onveilig op uw tweewieler? Een fietssnelweg van Veurne over Diksmuide tot Torhout zal al veel oplossen
  PREMIUM
  Diksmuide

  Voelt u zich onveilig op uw tweewieler? Een fietssnel­weg van Veurne over Diksmuide tot Torhout zal al veel oplossen

  Onveiligheid troef op de fiets in Diksmuide als we onze lezers mogen geloven, want ze reageerden massaal op onze oproep om knelpunten door te sturen. Burgemeester Lies Laridon (CD&V) belooft 5 miljoen euro te investeren. De historische stadskern verandert eind dit jaar in een fietszone. En ook de aanleg van een fietssnelweg van Veurne langs Diksmuide, Kortemark tot in Torhout wordt heel belangrijk. Hier leest u de vorige afleveringen uit het Fietsdossier West-Vlaanderen.
 1. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën

 2. #zorgvoorlicht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen
  Play

  #zorgvoor­licht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen