Volledig scherm
© Hans Verbeke

Politieman, verdacht van aanranding, stapt uit het leven

IeperEen politieman van de zone Arro Ieper die verdacht werd van aanranding is dinsdagavond uit het leven gestapt. Dat meldt het Ieperse parket.

 1. Afschaffing ‘gesloten terrassen’ bij heraanleg Grote Markt veroorzaakt politieke wrevel én ongenoegen bij de horeca: “Corona is écht geen argument”
  PREMIUM
  Tienen

  Afschaf­fing ‘gesloten terrassen’ bij heraanleg Grote Markt veroor­zaakt politieke wrevel én ongenoegen bij de horeca: “Corona is écht geen argument”

  De Grote Markt wordt heraangelegd. Daarbij zal niet enkel de markt zelf in een nieuw jasje gestoken worden, maar ook de terrassen krijgen een uniform. In het verleden beloofde men dat men zou kunnen kiezen voor een gesloten of open terras, maar daar blijkt nu verandering in te komen. Het zat er dan ook bovenarms op tijdens de gemeenteraad.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica