Politie pakt man op die in stadhuis van Ieper mes trekt.
Volledig scherm
Politie pakt man op die in stadhuis van Ieper mes trekt. © Lieven Samyn.

Politie pakt man op die in stadhuis van Ieper mes trekt, niemand gewond

IeperDe man die in het stadhuis van Ieper een mes bovenhaalde, is opgepakt door de politie. De dader richtte het mes vooral op zichzelf en was volledig over zijn toeren. Niemand raakte gewond.

 1. Stijgende energiefacturen bezorgen sportclubs serieuze kopzorgen: “Dit mag niet blijven duren”
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Stijgende energiefac­tu­ren bezorgen sportclubs serieuze kopzorgen: “Dit mag niet blijven duren”

  De energiecrisis treft niet alleen gezinnen en bedrijven, ook sportclubs geraken in de problemen. De gemiddelde voorschotfactuur van de sportverenigingen in Vlaanderen is de laatste maanden bijna 2,5 keer zo duur geworden, een stijging van maar liefst 137 procent. Van de sportclubs die actief op zoek gaan naar extra inkomsten, heeft een kwart het lidgeld al verhoogd.
 2. Carl Vulsteke (40) behaalt de gouden award op ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ met landschapstuin in Vlaamse Ardennen: “Bevestiging harde werk en gezonde ambitie”
  Boezinge

  Carl Vulsteke (40) behaalt de gouden award op ‘De Vlaamse Tuinaanne­mer’ met landschaps­tuin in Vlaamse Ardennen: “Bevesti­ging harde werk en gezonde ambitie”

  Tuinaannemer Carl Vulsteke uit Boezinge viel, nadat hij er 10 jaar geleden al eens in slaagde, opnieuw in de prijzen op de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’. De tuinaannemer won in de categorie ‘Tuinen groter dan 1.000 uitgevoerde m²’ de gouden award. “Een perfecte symbiose tussen tuin en landschap”, zegt de jury over het project van de Boezingenaar.