Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Getty Images

Pensioenpunt van stad Ieper start opnieuw op vanaf september

IeperIeperlingen met vragen rond hun pensioen kunnen vanaf september opnieuw terecht bij het pensioenpunt. Het pensioenpunt werkt enkel op afspraak.  

 1. Paul Dewilde verkocht 40 jaar lang muziekinstrumenten in de Solsleutel: “Mijn mooiste herinnering heb ik aan Bram Vermeulen”
  PREMIUM
  Ieper

  Paul Dewilde verkocht 40 jaar lang muziekin­stru­men­ten in de Solsleutel: “Mijn mooiste herinne­ring heb ik aan Bram Vermeulen”

  Paul Dewilde (66) baatte 40 jaar lang de muziekinstrumentenwinkel De Solsleutel uit in de de Stuersstraat in Ieper, maar houdt er nu mee op. “Vooral de onlinewinkels maken mij het moeilijk”, zucht de man. “En corona maakte het nog wat erger. Ik heb geen zin meer om nog te zitten wachten op klanten.” Met de sluiting van de winkel verdwijnt toch een beetje een monument in de Kattenstad.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.