Op de foto vlnr Frankie Caulier (speelgoed), 
Jana Vandendriessche (organisatie),
Gery Verhille (zilver & goud), Gerda Carpentier (organisatie), Philippe Vangheluwe (kunst & antiek), Dennis Logie (speelgoed & vintage)
Diederik Vandenbilcke (organisatie) en 
Dominik Vandendriessche (organisatie). 
Ignace Van Canneyt (kunst & antiek) ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
Op de foto vlnr Frankie Caulier (speelgoed), Jana Vandendriessche (organisatie), Gery Verhille (zilver & goud), Gerda Carpentier (organisatie), Philippe Vangheluwe (kunst & antiek), Dennis Logie (speelgoed & vintage) Diederik Vandenbilcke (organisatie) en Dominik Vandendriessche (organisatie). Ignace Van Canneyt (kunst & antiek) ontbreekt op de foto. © RV

‘Over Schatten’: experten buigen zich over jouw ‘waardevolle’ voorwerpen

ElverdingeWie denkt iets waardevols op zijn zolder te hebben liggen, kan het voorwerp op zondag 12 februari in Elverdinge laten taxeren door een expert.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. ASSISEN KOTMOORD. Procureur-generaal vordert levenslang voor Mohammad Musawi (24): “Hij is een koele killer”
  PREMIUM

  ASSISEN KOTMOORD. Procureur-generaal vordert levenslang voor Mohammad Musawi (24): “Hij is een koele killer”

  Levenslange opsluiting en een terbeschikkingstelling van 10 jaar. Dat is wat procureur-generaal Serge Malefason vorderde voor Mohammad Musawi (24). De Afghaanse Kortrijkzaan legde maandag nochtans op het laatste moment nog bekentenissen af, maar daar hield de aanklager geen rekening mee. Tot grote ergernis van de verdediging. “Ik laat die man niet vallen”, stelde advocaat Dennis Van Overstraeten.
  Ieper