Toerisme Ieper heeft een nieuwe website met een overzicht van de hoogtepunten in de stad.
Volledig scherm
Toerisme Ieper heeft een nieuwe website met een overzicht van de hoogtepunten in de stad. © Henk Deleu

“Ook na de herdenkingsperiode rond WO I is Ieper een bezoek waard”: Vredesstad stelt nieuw toeristisch programma voor

Nu de grote herdenkingsperiode voorbij is, richt Ieper zijn toeristische pijlen ook een beetje op een ander soort bezoeker. “Gezinnen, buitenlanders, maar ook de Ieperlingen. Sommigen zeggen dat het vet van de soep is voor toeristisch Ieper na 2014-2018, maar niets is minder waar. Onze diensten hebben opnieuw een mooi programma uitgewerkt.” 

0 reacties

 1. Dierenpark De Zonnegloed wellicht dit weekend nog gesloten na overstroming: “We moeten ons voorbereiden op meer van dat”
  PREMIUM
  Oostvleteren

  Dierenpark De Zonnegloed wellicht dit weekend nog gesloten na overstro­ming: “We moeten ons voorberei­den op meer van dat”

  Dierenpark De Zonnegloed in Oostvleteren maakt de balans op na de wateroverlast dat het park voor het eerst in 25 jaar zo hard trof. Verschillende dierenverblijven kwamen onder water te staan en ook de wandelpaden waren niet meer bruikbaar. Het ziet er niet naar uit dat het park dit weekend al opnieuw open gaat. “We trekken hier lessen uit voor de toekomst.”
 2. Boerenprotest stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”
  Roeselare/Ieper/Tielt/Kortrijk/Poperinge

  Boerenpro­test stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”

  Duizend tractoren uit alle uithoeken van West-Vlaanderen hebben woensdagnamiddag het verkeer in de provincie op verschillende plaatsen in de war gestuurd. Op de R32 in Roeselare verzamelden alle boeren drie uur lang en maakten alle verkeer onmogelijk. De combinatie met een ongeval op de E403 in Rollegem-Kapelle en een brandende vrachtwagen op de A19 in Menen maakte de situatie voor veel automobilisten nog erger. De terugtocht van de tractoren zorgde ook in de avondspits nog voor heel wat hinder.