Stad Ieper
Volledig scherm
© Stad Ieper

OCMW Ieper verhuurt twee appartementen

In de Burchtstraat in Ieper verhuurt het OCMW twee appartementen. 

0 reacties

 1. Kruispunten Sint-Medardusplein hersteld met beton
  Wijtschate

  Kruispun­ten Sint-Medardus­plein hersteld met beton

  Op het Sint-Medardusplein in Wijtschate worden vier kruispunten opengebroken en hersteld met beton. Het gaat om de kruispunten Vierstraat met het Sint-Medardusplein, Wijtschatestraat met het plein, Hospicestraat met het plein en het kruispunt Wulvergemstraat-Schoolstraat-Sint-Medardusplein. De werken duren tot 10 mei. Er wordt een omleiding voorzien via de Wijtschatestraat, Kemmelstraat, Kemmelseweg, Rijselseweg en Ieperstraat. De bewoners van het Sint-Medardusplein, tussen Wijtschatestraat en Wulvergemstraat, wordt gevraagd hun voertuig te plaatsen langs de Wijtschatestraat of de Wulvergemstraat.
 2. BINNENKIJKER – Hier zullen artiesten slapen, douchen en werken. Muziekclub 4AD opent het eerste residentiehuis voor muzikanten in Vlaanderen
  PREMIUM
  Diksmuide

  BINNENKIJ­KER – Hier zullen artiesten slapen, douchen en werken. Muziekclub 4AD opent het eerste residentie­huis voor muzikanten in Vlaanderen

  Muziekclub 4AD in Diksmuide opent zaterdag, de dag dat het 33 jaar bestaat, officieel haar artiestenhuis. Daar kunnen muzikanten van heinde en verre werken, overnachten en hun potje koken. Alle techniek is voor handen en het weidse uitzicht op Beerstblote zal ongetwijfeld inspireren. Benieuwd waar de muzikale helden zullen nagenieten van hun optreden? Kom binnen in het eerste residentiehuis voor muzikanten in Vlaanderen.
 1. Jolien wil het nieuwe K3-lid worden, net als 1.441 anderen
  PREMIUM
  Tienen

  Jolien wil het nieuwe K3-lid worden, net als 1.441 anderen

  Jolien Noé (20) uit Tienen is bij de laatste 1.442 kandidaten van de oorspronkelijke 22.690 in de zoektocht naar het nieuwe K3-lid, nu Klaasje Meijer de meidengroep verlaat. Op 24 april volgt er een volgende afvalronde en Jolien vermoedt dat er dan drastisch zal gesnoeid worden. “Ik ben nu al heel trots op mezelf, want uiteindelijk is dit toch al een ferme prestatie”, vertelt ze wanneer we met haar exclusief praten over haar deelname.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"