De Vlaamse regering geeft 600.000 euro subsidies voor de restauratie van de Lakenhalle. In het gebouw opent volgend jaar al Yper Museum.
Volledig scherm
De Vlaamse regering geeft 600.000 euro subsidies voor de restauratie van de Lakenhalle. In het gebouw opent volgend jaar al Yper Museum. © Eric Flamand

Nog snel dak isoleren vóór opening stadsmuseum

IEPERVlaanderen voorziet in totaal 600.000 euro voor de restauratie van de Lakenhalle. Dat geld komt sneller dan verwacht omdat het nieuwe stadsmuseum in de Lakenhalle al in de zomer van 2018 opengaat. En er moeten nog enkele dringende werken gebeuren, zoals het isoleren van het dak.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"