In Ieper opent op 1 februari een nieuwe vestiging van de maaltijdwinkel Bon’Ap.
Volledig scherm
In Ieper opent op 1 februari een nieuwe vestiging van de maaltijdwinkel Bon’Ap. © Bon’Ap

Nieuwe maaltijdwinkel van Bon’Ap in Ieper: “We dragen ons steentje bij tegen armoede”

IeperIn de Rijselsepoort in Ieper opent woensdag 1 februari de nieuwe maaltijdwinkel van Bon’Ap. Voor de keten is het de 40ste vestiging in Vlaanderen. De winkel is nog op zoek naar extra personeel.

 1. Vrijwilligers jeugdhuis JOC sluiten café na baldadigheden: “Het gebrek aan respect voor ons werk kan niet langer door de beugel”

  Vrijwilli­gers jeugdhuis JOC sluiten café na baldadighe­den: “Het gebrek aan respect voor ons werk kan niet langer door de beugel”

  Wie vrijdag een pintje wil drinken in jeugdhuis JOC in Ieper is eraan voor de moeite. Het café houdt voor één avond de deuren gesloten uit protest. De laatste weken vond er vandalisme plaats, maar het is vooral het gebrek aan respect tegenover de vrijwilligers dat tegen de borst stoot. “Het zijn enkelingen die voor problemen zorgen, maar zo kan het niet verder.”
  Ieper
 2. “Een belangrijke schakel voor een moderne stad waar het goed is om te werken, te wonen en te ondernemen”: Strategische Spie krijgt vorm

  “Een belangrij­ke schakel voor een moderne stad waar het goed is om te werken, te wonen en te ondernemen”: Strategi­sche Spie krijgt vorm

  Het verleggen van de Oudstrijderslaan tot bij de spoorweg en van de loodsen die nu op het militair domein staan, zogenaamde Werkhuizen maken. Het zijn slechts twee van de vele voorstellen die in het nieuwe masterplan rond de Strategische Spie staan. “Het bijna 90 hectare grote terrein achter het station biedt op geschikte locaties ruimte voor nieuwe woningen, voor maakbedrijven en voor meer groen. En dat alles in een gezonde en klimaatvriendelijke omgeving.”
  Ieper