Frank Hosten en Bernard Cauliez van het College,  Hilde Uytterschaut van het Lyceum, Dieter De Praitere van de Heilige Familie, Steven Beddeleem van Immaculata, Pieter Roets van het VTI en Matthias Archie en Natalie Callens van de Scholengemeenschap.
Volledig scherm
Frank Hosten en Bernard Cauliez van het College, Hilde Uytterschaut van het Lyceum, Dieter De Praitere van de Heilige Familie, Steven Beddeleem van Immaculata, Pieter Roets van het VTI en Matthias Archie en Natalie Callens van de Scholengemeenschap. © Henk Deleu

Nieuwe campagne Sint-Maartensscholen
focust op positief verhaal: “Veilige omgevingen waar leerlingen dingen kunnen uitproberen”

IeperDe Ieperse scholengroep Sint-Maartenscholen (SMSI) is de negatieve berichtgeving rond het onderwijs wat beu en lanceert daarom een nieuwe campagne. Daarmee tonen de scholen aan wel degelijk over een eigentijdse en kwaliteitsvolle werking te beschikken. “We leggen de klemtoon op onze leerlingen: Waar dromen ze van? Wat willen ze bereiken en hoe zien ze hun toekomst?”

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.