Kelly Devos, Hannes Malfait, Stefaan Demeyere en Pieter Verdonck, vier mensen die verbonden zijn aan de brouwerij, tonen de nieuwe bieren.
Volledig scherm
Kelly Devos, Hannes Malfait, Stefaan Demeyere en Pieter Verdonck, vier mensen die verbonden zijn aan de brouwerij, tonen de nieuwe bieren. © Henk Deleu

Nieuwe bieren en nieuwe huisstijl voor brouwerij Kazematten: “Een respectvolle link met het rijke verleden”

IeperAllen daarheen: op 2 oktober trakteert de stad Ieper iedereen die naar de zaterdagmarkt komt op een Wipers Times Blond van brouwerij Kazematten. Het bier won onlangs op de Word Beer Awards een gouden medaille voor ‘beste blond bier’ van België. De brouwerij brengt nu  enkele nieuwe bierpareltjes op de markt en introduceert een nieuwe huisstijl. 

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.