Sinds de start van de pandemie werden er 891 mensen met Covid-19 opgenomen in  het JYZ, daarvan overleefden het 176 niet.
Volledig scherm
Sinds de start van de pandemie werden er 891 mensen met Covid-19 opgenomen in het JYZ, daarvan overleefden het 176 niet. © Henk Deleu

Nieuwe bezoekregeling in Jan Yperman Ziekenhuis: “Leeftijd Covid-opnames daalt, naarmate vaccinatiecampagne opschuift”

IeperDoor de verdere gunstige evolutie in besmettings- en opnamecijfers en de steeds hogere vaccinatiegraad, wordt de bezoekregeling in het Jan Yperman Ziekenhuis aangepast. Ondertussen liggen er nog zeven patiënten met het coronavirus in het ziekenhuis. “In de opnamecijfers merken we overduidelijk het gunstig effect van de vaccinatiecampagne.”

  1. ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)
    PREMIUM

    ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)

    De moeder van Sacha Brunessaux (23) stond maandag na drie jaar weer oog in oog met haar zoon in het Brugse assisenhof. Terwijl de meeste mama’s dan meestal de loftrompet blazen, was dat bij Isabelle H. (51) allesbehalve zo. De vrouw vertelde honderduit over bedreigingen: “Hij zei dat hij mij in brand zou steken”. “Ons moeder begon zelf raar te doen”, viel broer R. uit de lucht.
    Ieper