Vilhjalmur Sigurdarson en Joke Michiel, hier nog met een bolle buik, op de uitreiking van de Michelin-sterren.
Volledig scherm
Vilhjalmur Sigurdarson en Joke Michiel, hier nog met een bolle buik, op de uitreiking van de Michelin-sterren. © Wannes Nimmegeers

Na de Michelinster, een dochter: uitbaters restaurant Souvenir hebben opnieuw heuglijk nieuws te melden

Ieperlinge Joke Michiel, die samen met haar man Vilhjalmur Sigurdarson het restaurant Souvenir in Gent uitbaat en daarmee onlangs een Michelinster binnenhaalde, is bevallen van een dochter. Het meisje heet Soley Rós.

1 reactie

 • Jef Lois

  1 jaar geleden
  Maar moeten we dit wel geloven want volgens onze Belgische Turken die ervoor gezorgd hebben dat dictator Erdogan terug verkozen is gaat het uitstekend in Turkije. Ik heb een tijd geleden een documentaire gezeg van een Nederlandse journaliste van Turkse afkomst die de echte armoede liet zien in dit volgens velen zo rijke land. Met een inflatie van 30% en een lira die niks meer waard is zullen er nog velen volgen en zelfmoord plegen
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?