Hopelijk dit jaar een wapenstilstand in Ieper zoals we voor corona gewend waren: veel uniformen, veel Britten en veel publiek
Volledig scherm
Hopelijk dit jaar een wapenstilstand in Ieper zoals we voor corona gewend waren: veel uniformen, veel Britten en veel publiek © © Bart Leye

Na coronapauze opnieuw uitgebreide wapenstilstandceremonie in Ieper en deelgemeenten

IeperIn Ieper wordt uitgekeken naar 11 november waar na corona opnieuw een uitgebreide ceremonie rond wapenstilstand kan plaatsvinden.

 1. Ieperse verpleegster krijgt van Yper Museum een nieuwe kattentattoo: “De tekening symboliseert de vriendschap tussen mij en mijn kat”
  Ieper

  Ieperse verpleeg­ster krijgt van Yper Museum een nieuwe kattentat­too: “De tekening symboli­seert de vriend­schap tussen mij en mijn kat”

  Jana Spenninck (26) uit Ieper kreeg in het Yper Museum een gratis kattentatoeage, nadat ze de wedstrijd Kattattoo op haar naam schreef. Haar nieuwe tatoeage is een eerbetoon aan haar 3 jaar geleden geadopteerde kater Minou. “Je kat graag zien en ermee scoren op Instagram is één ding, een tattoo van je kat laten plaatsen is het toppunt van bewondering.”
 2. Winst voor Guino Kenis en Anton Dupan in Ypres Historic Regularity
  AUTOSPORT

  Winst voor Guino Kenis en Anton Dupan in Ypres Historic Regularity

  De derde editie van de Ypres Historic Regularity bleef, zoals de traditie het wil, spannend tot de laatste regelmatigheidsrit. Nadat de topfavorieten stuk voor stuk in de fout gingen, draaide de strijd voor de overwinning uit op een spannend duel tussen Piraux-Monard met hun Renault 11 Turbo en Kenis-Dupan met hun BMW 325i. In de slotfase duwde de BMW-concessiehouder uit de Kempen door en hij won de wedstrijd met een nipt verschil.