A. M. (30) wordt voorgeleid op verdenking van poging moord op de 65-jarige buurvrouw van haar broer in Kortrijk
Volledig scherm
A. M. (30) wordt voorgeleid op verdenking van poging moord op de 65-jarige buurvrouw van haar broer in Kortrijk © RV / Alexander Haezebrouck

Na bewoner (25) nu ook zus (30) aangehouden voor uit de hand gelopen burenruzie

Kortrijk / IeperNadat de 25-jarige bewoner van het appartement langs de Minister Tacklaan in Kortrijk deze voormiddag al werd aangehouden door de onderzoeksrechter voor schuldig verzuim, is nu ook zijn 30-jarige zus uit Ieper aangehouden door de onderzoeksrechter voor poging moord. De vrouw timmerde de overbuurvrouw van haar broer in elkaar nadat opnieuw discussie ontstond. De 65-jarige buurvrouw verkeert nog steeds in levensgevaar.

 1. “Je leerde me wat echte liefde is en we haalden het beste in elkaar naar boven”: getuigenis van vriendin snijdt door merg en been tijdens uitvaart Cyriel (17)
  PREMIUM
  Ieper

  “Je leerde me wat echte liefde is en we haalden het beste in elkaar naar boven”: getuigenis van vriendin snijdt door merg en been tijdens uitvaart Cyriel (17)

  “Je deed alles om me gelukkig te maken, nu kon ik niets doen om je te helpen.” Het zijn pijnlijke woorden van vriendin Ine Jooren (16) tijdens de uitvaartplechtigheid van Cyriel Mortier. De 17-jarige jongen overleed vorige week donderdag plots na een ongeval met zijn brommer twee maanden geleden. De Sint-Maartenskathedraal in Ieper zat afgeladen vol voor het afscheid.
 2. WEEKENDTIPS. Warme gezelligheid en een bezoek van de Sint: vijf weekendtips aan de kust en in Brugge
  PREMIUM
  Nieuwpoort, Diksmuide, Brugge, Oostende, Gistel, De Panne

  WEEKEND­TIPS. Warme gezellig­heid en een bezoek van de Sint: vijf weekend­tips aan de kust en in Brugge

  Het laatste weekend van november is er ééntje dat hangt tussen de Sintsfeer en de eerste kerstactiviteiten. Als je geen zin hebt om het hele weekend te luieren in de zetel dan helpen we je graag verder met een gevarieerde portie inspiratie. Zowel de brave kinderen als gezinnen, hobbyisten en de cultuurliefhebbers vinden er hun gading.