De ravage na het ongeval is bijzonder groot.
Volledig scherm
De ravage na het ongeval is bijzonder groot. © Alexander Haezebrouck

Motorrijder en passagier zwaargewond na ongeval in Voormezele

IeperLangs de Rijselseweg in Voormezele (Ieper) zijn een motorrijder en zijn passagier zondagnamiddag omstreeks 17.45 uur zwaargewond geraakt tijdens een verkeersongeval. De motor botste tegen de achterkant van een auto die vanuit de Rijselseweg de Vaartstraat wilde indraaien.

 1. Medewerkers stomen pretpark Bellewaerde in recordtempo klaar: “We willen het beste voor onze bezoekers”
  PREMIUM
  Ieper

  Medewer­kers stomen pretpark Bellewaer­de in recordtem­po klaar: “We willen het beste voor onze bezoekers”

  Zaterdag gaat niet alleen de horeca open, ook de pretparken kunnen eindelijk opnieuw mensen ontvangen. Dat is niet alleen goed nieuws voor de vele bezoekers, maar ook voor de 87 vaste krachten en de vele seizoenarbeiders van pretpark Bellewaerde die nu eigenlijk aan de slag konden. Met man en macht zijn ze deze week in de weer om het park piekfijn in de orde te krijgen voor de grote heropening. “Mensen een lach op het gezicht toveren, daar doen we het voor.”
 1. Bij biercafé Sint-Arnoldus stroomt zaterdag vers gerstenat door tapkranen, na lange sluiting: “Véél vaten vervallen, maar ik mag ze gratis omruilen”
  PREMIUM
  Ieper

  Bij biercafé Sint-Arnoldus stroomt zaterdag vers gerstenat door tapkranen, na lange sluiting: “Véél vaten vervallen, maar ik mag ze gratis omruilen”

  Net als heel wat mensen moest Alain Vansevenant, de uitbater van biercafé Sint-Arnoldus in Ieper, een klik maken tijdens de lockdown. “Zoiets doet wel iets met een mens. Ik heb me eenzaam gevoeld.” Geruggensteund door de brouwerij waarmee hij werkt en zijn trouwe medewerkers vliegt hij er zaterdag weer met volle goesting in. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Westhoek kan je hier lezen.
 2. Zorgsamenwerking Complement ondersteunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”
  Heuvelland

  Zorgsamen­wer­king Complement onder­steunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”

  De Kemmelse Sanne Couttouw richtte zorgsamenwerking Complement op met enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit. “Niet iedereen is het gegund om (snel) zwanger te worden en daar komt psychosociaal heel wat bij kijken. Complement wil de professionele krachten bundelen om via een complementaire en holistische visie mensen gericht te kunnen ondersteunen in hun kinderwens”, zegt Sanne.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten