Binnenkort krijgt Ieper een derde mobiel dienstencentrum
Volledig scherm
Binnenkort krijgt Ieper een derde mobiel dienstencentrum © RV

Mobiel Dienstencentrum Ter Plekke bestaat 1 jaar: “Na Zillebeke en Boezinge binnenkort ook in centrum”

IeperIn de Grachtstraat in het centrum van Ieper komt er binnenkort een derde mobiel dienstencentrum, nadat er al één te vinden is in Zillebeke en Boezinge. Mensen kunnen er terecht voor vragen, ontmoetingen en activiteiten. “Als stadsbestuur vinden we het belangrijk om mensen een ontmoetingsplek in de buurt te bieden waar tijd wordt gemaakt voor hen.”

  1. MIJN STAD. Na een leven in Parijs, Italië en Turkije koos Myriam Boudry toch voor Ieper: “Van de jetset op de Caraïben heb ik geleerd hoe je niet met mensen moet omgaan”
    PREMIUM
    Ieper

    MIJN STAD. Na een leven in Parijs, Italië en Turkije koos Myriam Boudry toch voor Ieper: “Van de jetset op de Caraïben heb ik geleerd hoe je niet met mensen moet omgaan”

    Ze zat ooit op een feestje met Mariah Carey en werkte op het jetseteiland Saint-Barth in de Caraïben. “Ik leerde daar vooral hoe het niet moet”, zegt Myriam Boudry. Ondertussen woont ze al even in Ieper, waar ze afgelopen voorjaar kunstgalerij Reichmanns opende. “In het Jan Ypermanziekenhuis beleefde ik zowel het mooiste als minst mooie moment van mijn leven”