De Menenpoort in LEGO-blokjes is de blikvanger in het vernieuwde informatiecentrum van CWGC in de Menenstraat in Ieper.
Volledig scherm
De Menenpoort in LEGO-blokjes is de blikvanger in het vernieuwde informatiecentrum van CWGC in de Menenstraat in Ieper. © CWGC

Menenpoort van LEGO-blokjes blikvanger in vernieuwde informatiecentrum van CWGC

Het informatiecentrum van de Commonwealth War Graves Commission (CWGC) in Ieper werd volledig vernieuwd. Naast het opmerkelijk LEGO-schaalmodel van de Menenpoort, is er een unieke geluidsinstallatie te vinden die stemmen van veteranen laat horen. “Het informatiecentrum wil onze band met de Menenpoort sterker in de verf zetten.”

  1. Allan Deschodt en FC Gullegem kijken de kat uit de boom en moedigen creativiteit aan: “Ideale periode om te ontdekken of zomervoetbal realistisch is”

    Allan Deschodt en FC Gullegem kijken de kat uit de boom en moedigen creativi­teit aan: “Ideale periode om te ontdekken of zomervoet­bal realis­tisch is”

    De voetbalclubs reageren verschillend op de beslissing van Voetbal Vlaanderen om de competitie te schorsen. Terwijl tweedenationaler KRC Harelbeke groepstrainingen en oefenmatchen blijft organiseren, leggen ze bij reeksgenoot FC Gullegem de boel stil. Al zeker tot eind oktober en wellicht nog langer, geen groepstrainingen en oefenmatchen op de Poezelhoek.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement