Ook in eerstelijnszone Westhoek krijgen 12- tot 15-jarigen een vaccinatie tegen corona.
Volledig scherm
Ook in eerstelijnszone Westhoek krijgen 12- tot 15-jarigen een vaccinatie tegen corona. © Laurie Bailliu

Meer dan helft inwoners eerstelijnszone Westhoek volledig gevaccineerd

WesthoekIn de eerstlijnszone Westhoek is al meer dan de helft van de inwoners volledig gevaccineerd. In totaal kreeg al 77 procent van de bevolking minstens één prik. Van alle volwassenen is al 67 procent volledig gevaccineerd. 

 1. ASSISEN BRUGGE. “Wat we in die caravan gezien hebben, leek op een scène uit een horrorfilm”: speurders doen gruwel van campingmoord uit de doeken
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. “Wat we in die caravan gezien hebben, leek op een scène uit een horrorfilm”: speurders doen gruwel van camping­moord uit de doeken

  Op het proces rond de campingmoord in Middelkerke zijn maandag de eerste speurders hun getuigenis komen afleggen. De aanwezigen in de Brugse assisenzaal kregen gruwelijke beelden voor ogen, met één rode draad: bloed, bloed en nog eens bloed. Zelfs de politiemensen waren nog steeds onder de indruk van de weerzinwekkende taferelen die ze destijds onder ogen kregen op camping Marva III. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.
 2. Uitbater Ieperse yoghurtijssalon in de cel voor drugshandel: “Goede ideeën, foute vrienden”
  PREMIUM
  Ieper

  Uitbater Ieperse yoghurtijs­sa­lon in de cel voor drugshan­del: “Goede ideeën, foute vrienden”

  Financiële en privéproblemen en foute vrienden. Dat lijkt voor de 32-jarige uitbater van yoghurtijs- en koffiesalon Froyo Bear in het centrum van Ieper de combinatie te zijn die hem uiteindelijk in de cel deed belanden op verdenking van drugshandel. “Een sympathieke kerel maar het gonsde al langer van de geruchten, vooral door zijn foute vrienden”, klinkt het in één van de drukste winkelstraten van Ieper, waar Froyo Bear is gevestigd.