Op 23 november, op de ‘Dag van de Natuur,  wordt het geboortebosje in het Hamiltonpark, dat deze zomer per vergissing gemaaid werd, opnieuw aangeplant.
Volledig scherm
Op 23 november, op de ‘Dag van de Natuur, wordt het geboortebosje in het Hamiltonpark, dat deze zomer per vergissing gemaaid werd, opnieuw aangeplant. © Henk Deleu

Meer bos in Ieper: Dit najaar en in het voorjaar 2020 worden er 6 bosjes aangeplant

De stad Ieper gaat resoluut voor meer bos. Er worden de komende maanden liefst zes bebossingsprojecten opgezet. “En als we aanplanten, doen we dat het liefst met de Ieperlingen zelf. Dankzij engagement en de inzet van verenigingen en clubs maken we van deze plantacties een slimme, gemeenschappelijke daad tegen de klimaatverandering in onze streek.”

0 reacties

  1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
    TV

    RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

    Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.