De Kersecorftrappers fietsen opnieuw.
Volledig scherm
De Kersecorftrappers fietsen opnieuw. © Henk Deleu

Meefietsen met De Kersecorftrappers

IeperFietsclub De Kersecorftrappers is opnieuw gestart met zijn activiteiten.

 1. ASSISEN BRUGGE. “Wat we in die caravan gezien hebben, leek op een scène uit een horrorfilm”: speurders doen gruwel van campingmoord uit de doeken
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. “Wat we in die caravan gezien hebben, leek op een scène uit een horrorfilm”: speurders doen gruwel van camping­moord uit de doeken

  Op het proces rond de campingmoord in Middelkerke zijn maandag de eerste speurders hun getuigenis komen afleggen. De aanwezigen in de Brugse assisenzaal kregen gruwelijke beelden voor ogen, met één rode draad: bloed, bloed en nog eens bloed. Zelfs de politiemensen waren nog steeds onder de indruk van de weerzinwekkende taferelen die ze destijds onder ogen kregen op camping Marva III. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.
 2. Paul Dewilde verkocht 40 jaar lang muziekinstrumenten in de Solsleutel: “Mijn mooiste herinnering heb ik aan Bram Vermeulen”
  PREMIUM
  Ieper

  Paul Dewilde verkocht 40 jaar lang muziekin­stru­men­ten in de Solsleutel: “Mijn mooiste herinne­ring heb ik aan Bram Vermeulen”

  Paul Dewilde (66) baatte 40 jaar lang de muziekinstrumentenwinkel De Solsleutel uit in de de Stuersstraat in Ieper, maar houdt er nu mee op. “Vooral de onlinewinkels maken mij het moeilijk”, zucht de man. “En corona maakte het nog wat erger. Ik heb geen zin meer om nog te zitten wachten op klanten.” Met de sluiting van de winkel verdwijnt toch een beetje een monument in de Kattenstad.