Een Nederlandse pedojager lokt een Belgische vijftiger in de val in een bos en gooit de video van hun ontmoeting op sociale media.
Volledig scherm
Een Nederlandse pedojager lokt een Belgische vijftiger in de val in een bos en gooit de video van hun ontmoeting op sociale media. © rv

Man uit filmpje pedojager opgepakt voor verhoor: “Ben geen slechte man”

Langemark-Poelkapelle/IeperDe man van middelbare leeftijd uit Langemark-Poelkapelle die te zien is op een filmpje van een Nederlandse pedojager, is dinsdagvoormiddag door de politie opgepakt voor verhoor. Zondagavond, kort nadat het filmpje online was verschenen, probeerde hij zijn hachje nog te redden.

 1. MIJN STAD. Myriam Boudry van kunstgalerij Reichmanns: “Mensen die voor het eerst in Ieper komen, zeggen dat het een mooie stad is, maar ik mis een beetje kunst op openbare plaatsen”
  PREMIUM
  Ieper

  MIJN STAD. Myriam Boudry van kunstgale­rij Reichmanns: “Mensen die voor het eerst in Ieper komen, zeggen dat het een mooie stad is, maar ik mis een beetje kunst op openbare plaatsen”

  Ze zat ooit op een feestje met Mariah Carey en werkte op het jetseteiland Saint-Barth in de Caraïben. “Ik leerde daar vooral hoe het niet moet”, zegt Myriam Boudry. Ondertussen woont ze al even in Ieper, waar ze afgelopen voorjaar kunstgalerij Reichmanns opende. Myriam wil meer kunst naar Ieper brengen. “De stad doet haar best op kunstvlak, maar het kan nog beter.”
 2. Britse scholen (bijna) volop terug in de Westhoek: “Ook Vlaamse en Nederlandse groepen blijven na corona onze regio bezoeken”
  PREMIUM
  Westhoek

  Britse scholen (bijna) volop terug in de Westhoek: “Ook Vlaamse en Nederland­se groepen blijven na corona onze regio bezoeken”

  De voorbije maand stelde Simon Louagie, manager van het Talbot House in Poperinge, vast dat de bezoekerscijfers van de Britse scholen opnieuw in de buurt komen van die van voor de coronacrisis. Ook andere spelers in de sector zien terug volop Britse scholieren bij hen verblijven. “Touroperators zeggen dat ze dit jaar nog 10 tot 20 procent meer scholen wilden sturen, maar omwille van het gebrek aan chauffeurs lukte dat niet.”
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.