Twee mannen moeten zich op de rechtbank van Ieper verantwoorden, een voor poging doodslag, de andere voor belaging.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee mannen moeten zich op de rechtbank van Ieper verantwoorden, een voor poging doodslag, de andere voor belaging. © Henk Deleu

Man staat terecht voor poging tot doodslag nadat hij belager bijna omverrijdt: “Ik verloor controle over mijn stuur”

IeperEen uit Algerije afkomstige gewezen voetballer staat op de rechtbank van Ieper terecht voor het stalken van zijn ex-vriendin. De beklaagde werd bijna omver gereden door een man waarmee zijn voormalige vriendin een afspraakje had. Die man zit eveneens in het beklaagdenbankje en wel voor poging doodslag. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica