Het arbeidsongeval deed zich voor op de terreinen van de afvalintercommunale IVVO, langs de Bargiestraat in Ieper.
Volledig scherm
Het arbeidsongeval deed zich voor op de terreinen van de afvalintercommunale IVVO, langs de Bargiestraat in Ieper. © Hans Verbeke

Man raakt gewond na botsing met bulldozer op terreinen van afvalverwerker IVVO

IeperBij een botsing tussen een heftruck en een bulldozer raakte dinsdagvoormiddag een werknemer van de afvalintercommunale IVVO gewond.

 1. Pedrouchka lanceert werkdagboek ‘Ik denk dat ik te veel denk’ voor volwassenen: “Mentale problemen wil ik bespreekbaar maken bij jongeren, maar ook bij volwassenen”
  PREMIUM
  Poperinge, Dadizele

  Pedrouchka lanceert werkdag­boek ‘Ik denk dat ik te veel denk’ voor volwasse­nen: “Mentale problemen wil ik bespreek­baar maken bij jongeren, maar ook bij volwasse­nen”

  Na een medische blunder veranderde het leven van Pedrouchka drastisch en werd haar persoonlijk dagboek in een boek ‘En toen werd ik wakker’ gegoten. ‘Ik denk dat ik teveel denk’ is het nieuwe werkdagboek van leerlingenbegeleidster Pedrouchka Samyn voor piekerende volwassenen. Eerder pende ze al het hulpboek ‘En nu kan ik slapen’ neer voor piekerende jongeren.
 2. Liam Prez ruilde tijdens winterstop Knokke voor KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikkeling en om meer speelminuten te hebben”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Liam Prez ruilde tijdens winterstop Knokke voor KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikke­ling en om meer speelminu­ten te hebben”

  Wegens te veel blessures en coronabesmettingen bij eersteprovincialer WS Lauwe zag tweedenationaler KVK Westhoek de oefenwedstrijd van zondagvoormiddag in het water vallen. Nieuwkomer Liam Prez (21) geniet dus van een vrij weekend. Hij verliet Knokke FC voor het team van trainer Bruno Debo. Bij de kustploeg was Prez bezig aan zijn derde seizoen.