Corneel bereidde zich tot in de kleinste details voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Corneel bereidde zich tot in de kleinste details voor. © Henk Deleu

LEGO Master Corneel (22) bouwt Ieperse Lakenhallen met belfort na

Corneel Clarys (22), de Ieperling die in de finale van het VTM-programma LEGO Masters strandde, bouwt voor publiek de Ieperse Lakenhallen met belfort na. Hij bouwt het meesterwerk in het Yper Museum. Corneel Clarys verwacht zo’n 110 uur nodig te hebben om het helemaal af te krijgen. Het aantal blokjes dat nodig is om het icoon van Ieper in LEGO na te bouwen, blijft nog geheim.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”