De brandweer had de autobrand snel onder controle in Ieper.
Volledig scherm
De brandweer had de autobrand snel onder controle in Ieper. © LSI

Land Rover uitgebrand in Ieperse stationsbuurt

IeperIn de nacht van zondag op maandag is in de buurt van het Ieperse station een Land Rover uitgebrand. Wellicht lag een technisch defect aan de oorzaak.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. “Ooit was hier het Armhuis voor minderbedeelde kinderen”: In deze originele panden kun je nu wonen
  PREMIUM

  “Ooit was hier het Armhuis voor minderbe­deel­de kinderen”: In deze originele panden kun je nu wonen

  Ooit van gedroomd om te wonen in een voormalige school, kerk, kasteel, fabriek of ander groot gebouw? Tal van zulke gebouwen komen leeg te staan en krijgen na herbestemming een nieuw leven. Je krijgt dan te kans om te wonen in een pand vol geschiedenis, met grote erfgoedwaarde. “Maar als je zelf zo’n gebouw koopt om een nieuwe bestemming aan te geven, kun je maar beter goed voorbereid zijn”, zegt woonexpert Björn Cocquyt.