Een mooie samenwerking tussen de stad Ieper en het wielerteam Deceuninck-Quick-Step.
Volledig scherm
Een mooie samenwerking tussen de stad Ieper en het wielerteam Deceuninck-Quick-Step. © Christophe Maertens

Lampaert en Declercq promoten Ieper als wielerstad: “Toscane van Vlaanderen is ideaal terrein om je voor te bereiden op de grote wedstrijden”

IeperDe stad Ieper gaat een verbintenis aan met wielerploeg Deceuninck-Quickstep om meerdaagse fietstoerisme voor sportieve fietsers in de kijker te plaatsen. Renners van de ploeg gaan onder meer te zien zijn in een promotiefilmpje. “Dit partnership past perfect in onze waarden.”

 1. Patsers en straatracers terroriseren steeds vaker onze regio: “Dit kan écht niet door de beugel”
  Play
  Kortrijk/Roeselare/Ieper

  Patsers en straatra­cers terrorise­ren steeds vaker onze regio: “Dit kan écht niet door de beugel”

  Een stijgend aantal illegale bijeenkomsten van tuningfanaten, almaar meer illegale straatraces, patsergedrag door onverantwoorde bestuurders: bij de politiezone Vlas is men het meer dan beu. “Tientallen automobilisten kregen van ons al een waarschuwende brief, maar er verandert niks en op sociale media wordt opgeroepen om de komende weken opnieuw te gaan driften en racen”, klinkt het.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.