De wagen raakte zwaar beschadigd.
Volledig scherm
De wagen raakte zwaar beschadigd. © LSI

Koppel gewond na knal tegen verlichtingspaal langs spoorweg

Langs de Noorderring in Vlamertinge (Ieper) is zondagnamiddag een koppel uit Voormezele (Ieper) gewond geraakt bij een verkeersongeval.

  1. Daling van aantal besmettingen in Ieper op zondag 18 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Ieper op zondag 18 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Ieper, op één dag 19 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 33. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 199. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Ieper op 569 te liggen. Omdat Ieper meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  1. Stijging van aantal besmettingen in Ieper op dinsdag 20 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Ieper op dinsdag 20 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Ieper, op één dag 30 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 11. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 232. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Ieper op 663 te liggen. Omdat Ieper meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.