Koor&Stem pakt uit met enkele vocal coaching-sessies.
Volledig scherm
Koor&Stem pakt uit met enkele vocal coaching-sessies. © Getty Images/Maskot

Koor&Stem pakt uit met stemcoach-sessies

Ieper / Assebroek / DeerlijkKoor&Stem organiseert op zaterdag 26 juni op verschillende locaties in Vlaanderen vocal coaching-sessies in groep voor koren, dirigenten of begeleiders. Nu samen zingen geleidelijk aan terug op gang komt, voelen velen aan dat hun stem nog wat training kan gebruiken en daar wil de organisatie op inspelen.

  1. Op Bezemrock opent dj Sonlo voor eigen volk met danceversie van het heksenlied: “Tijdens de set van dj F.R.A.N.K mocht ik het nog eens draaien”
    BESELARE

    Op Bezemrock opent dj Sonlo voor eigen volk met dancever­sie van het heksenlied: “Tijdens de set van dj F.R.A.N.K mocht ik het nog eens draaien”

    Wat een grote eer voor Loewie Nuytten (18) uit de Vuilewaasstraat in Beselare. Hij mocht vrijdagavond als dj Sonlo het driedaags muziekfestival Bezemrock openen. Voor de eerste keer trouwens een echte thuismatch dus en daar hoorde met een danceversie van het heksenlied een ‘specialleke’ bij. Meteen ook een primeur. “Ik hoop dat volgend jaar te mogen draaien na de Heksenstoet”, zegt Lowie.