Van dergelijke taferelen zal er dit jaar geen sprake zijn, maar een alternatief moet mogelijk zijn, stelt de Jong CD&V Ieper
Volledig scherm
Van dergelijke taferelen zal er dit jaar geen sprake zijn, maar een alternatief moet mogelijk zijn, stelt de Jong CD&V Ieper © Henk Deleu

Jong CD&V stelt een alternatieve 100 dagen voor: “Laatstejaars verdienen mooi afscheid”

IeperDe 100 dagen- normaal gepland op net voor de krokusvakantie- konden dit jaar in Ieper niet doorgaan, tot ongenoegen van Jong CD&V. “De laatste dagen van je middelbare schoolcarrière vieren is een belangrijke traditie”, zegt voorzitter Jordy Dehaene, die pleit voor een overleg om op een veilige manier een feestelijk afscheid voor de laatstejaars te organiseren.

 1. Geen supermarkt meer in het dorp? In Dranouter start tiental inwoners dan maar zelf buurtwinkel op: “Wordt ook ontmoetingsplaats voor en door dorpelingen”
  Dranouter

  Geen supermarkt meer in het dorp? In Dranouter start tiental inwoners dan maar zelf buurtwin­kel op: “Wordt ook ontmoe­tings­plaats voor en door dorpelin­gen”

  De bewoners van Dranouter hoeven binnen afzienbare tijd niet meer naar Ieper of Poperinge om grote boodschappen te doen. Enkele enthousiastelingen zijn momenteel bezig met het op poten zetten van het Dorpspunt Nouter: een winkel met lokale producten uitgebaat door mensen van De Lovie. “Een enorme kans voor de integratie van ons dorp.”
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief