Genieten tijdens een vorige editie van de Dog Days.
Volledig scherm
Genieten tijdens een vorige editie van de Dog Days. © Eric Flamand

Jeugdhuis sluit schooljaar af met feestje tijdens Dog Days #4

Het Jeugdhuis JOC organiseert voor de vierde keer een feestje om het schooljaar af te ronden: Dog Days #4. 

 1. Gemeente is overvolle bussen beu en betaalt dan zelf maar eenmalig extra schoolvervoer: “Hopelijk rinkelt er nu een belletje bij De Lijn”
  Houthulst

  Gemeente is overvolle bussen beu en betaalt dan zelf maar eenmalig extra schoolver­voer: “Hopelijk rinkelt er nu een belletje bij De Lijn”

  “Hopelijk doet onze actie bij De Lijn een belletje rinkelen.” De gemeente Houthulst heeft deze ochtend eenmalig zelf twee extra bussen naar school ingelegd die straks de kinderen ook terug naar huis brengen. “We krijgen klachten over overvolle bussen. Zoiets kan niet in deze harde coronatijden”, zegt schepen van Mobiliteit Tessa Vandewalle (CD&V).
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 3. ASSISEN. Vermeende minnaar van Isabelle (39) getuigt: “William beweerde ooit een van de kopstukken te zijn achter ontvoering van Vanden Boeynants”
  PREMIUM
  Diksmuide

  ASSISEN. Vermeende minnaar van Isabelle (39) getuigt: “William beweerde ooit een van de kopstukken te zijn achter ontvoering van Vanden Boeynants”

  Hij zag Isabelle graag, maar toch besliste zij bij William te blijven. Johny D.S. (47) uit Diksmuide had dan ook geen goed woord over voor de beschuldigde. “Hij kon door de alcohol nooit rechtstaan zonder hulp”, getuigde hij. “Ooit beweerde hij zelfs een van de kopstukken te zijn achter de ontvoering van Vanden Boeynants.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'