De Sint-Maartenskathedraal zat vol voor de uitvaart van Cyriel Mortier.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sint-Maartenskathedraal zat vol voor de uitvaart van Cyriel Mortier. © RV / Alexander Haezebrouck

“Je leerde me wat echte liefde is en we haalden het beste in elkaar naar boven”: getuigenis van vriendin snijdt door merg en been tijdens uitvaart Cyriel (17)

Ieper“Je deed alles om me gelukkig te maken, nu kon ik niets doen om je te helpen.” Het zijn pijnlijke woorden van vriendin Ine Jooren (16) tijdens de uitvaartplechtigheid van Cyriel Mortier. De 17-jarige jongen overleed vorige week donderdag plots na een ongeval met zijn brommer twee maanden geleden. De Sint-Maartenskathedraal in Ieper zat afgeladen vol voor het afscheid. 

  1. ‘Eigen Kweek’ bij de gemeentedienst: arbeider dealt jarenlang cannabis om verbouwing te betalen, echtgenote staat in voor de boekhouding
    PREMIUM
    Houthulst/Staden

    ‘Eigen Kweek’ bij de gemeente­dienst: arbeider dealt jarenlang cannabis om verbouwing te betalen, echtgenote staat in voor de boekhou­ding

    Opmerkelijk ‘Eigen Kweek’-verhaal uit Houthulst, waar een 45-jarige gemeentearbeider cannabis begon te kweken om de verbouwing aan zijn huis te bekostigen. Zijn vrouw (42) hield ondertussen de ‘boekhouding’ bij van de drugstransacties. Beiden staan nu voor de rechter in Ieper en kijken aan tegen een zware straf.