Popkenner Jan Delvaux.
Volledig scherm
Popkenner Jan Delvaux. © Ponsaerts

Jan Delvaux geeft lezing over Belpop

 1. Ypres Rally en Jan Yperman Ziekenhuis sluiten een akkoord voor 2.500 COVID-testen: “Alle medewerkers en deelnemers worden getest"
  Ieper

  Ypres Rally en Jan Yperman Ziekenhuis sluiten een akkoord voor 2.500 CO­VID-tes­ten: “Alle medewer­kers en deelnemers worden getest"

  Van 20 tot 22 november vindt in Ieper het wereldkampioenschap Rally plaats en dat voor de eerste keer in de geschiedenis van ons land. De Renties Ypres Rally bereidt zich ondertussen voor om deze gebeurtenis op een veilige manier te organiseren. “Met het Jan Yperman Ziekenhuis bereikten we een akkoord om 2.500 COVID-testen te laten afnemen bij deelnemers en medewerkers.”
 2. Koen Descheemaeker nieuwe voorzitter van het N-VA-bestuur arrondissement Ieper, “het doel van de nieuwe ploeg is het arrondissement Ieper opnieuw op de kaart te zetten, zowel plaatselijk als in Brussel”
  Ieper Zonnebeke Poperinge Wervik

  Koen Descheemae­ker nieuwe voorzitter van het N-VA-be­stuur arrondisse­ment Ieper, “het doel van de nieuwe ploeg is het arrondisse­ment Ieper opnieuw op de kaart te zetten, zowel plaatse­lijk als in Brussel”

  Koen Descheemaeker uit Zonnebeke is verkozen tot de nieuwe voorzitter van het N-VA-bestuur van het arrondissement Ieper. Hij volgt Dimitry Soenen op. Beiden waren de enige kandidaten en het verschil was heel nipt. Jan Van Bruwaene uit Poperinge is de ondervoorzitter, Julie Kinoo (Wervik) gaat het secretariaat verzorgen.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement