Het In Flanders Fields Museum in Ieper.
Volledig scherm
Het In Flanders Fields Museum in Ieper. © Henk Deleu

In Flanders Fields Museum stevent af op zwaar verlies door corona: “Als Ieper niet investeert, betekent dit de doodsteek”

Het In Flanders Fields Museum heeft de balans na corona opgemaakt en het ziet er allesbehalve rooskleurig uit. Het IFFM raamt het verlies voor dit jaar tussen zevenhonderdduizend euro en een miljoen euro. Oppositiepartij CD&V vraagt dat het stadsbestuur een noodplan opmaakt. “Ieper kan zich niet permitteren om het museum in onzekerheid te laten over de toekomst.”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills