Brides Run
Volledig scherm
Brides Run © Henk Deleu

In bruidsjurk over kasseien lopen: Runaway Bride Run lokt 190 deelnemers

Bijna tweehonderd bruidjes verzamelden zich zondagnamiddag op het Esplanadeplein in Ieper voor de Runaway Bride Run. Organisator Els Vangheluwe vierde met de originele loopwedstrijd de tiende verjaardag van haar bruidswinkel Els Lucienne. De opbrengst gaat naar Think Pink, de organisatie die zich inzet voor borstkankerpreventie. “Mijn eigen mama overleed een tijdje geleden aan kanker. Het is ook een eerbetoon aan haar.”

 1. Extra coronamaatregelen zoals mondmasker op speelplaats, maar : Komt er toch nog een versie van Wintermagie mét ijspiste ?
  PREMIUM

  Extra coronamaat­re­ge­len zoals mondmasker op speel­plaats, maar : Komt er toch nog een versie van Winterma­gie mét ijspiste ?

  Na het ingaan van de nieuwe federale coronamaatregelen, zijn er ook bij de stad Tienen een aantal beslissingen genomen op lokaal vlak. Zo wordt het dragen van een mondmasker ook verplicht op de speelplaatsen van de secundaire scholen, zet de lokale politie dagelijks zes agenten extra in om toezicht te houden en wordt bekeken of een ijspiste tijdens de eindejaarsperiode coronaveilig uitgebaat kan worden.
 2. Allan Deschodt en FC Gullegem kijken de kat uit de boom en moedigen creativiteit aan: “Ideale periode om te ontdekken of zomervoetbal realistisch is”

  Allan Deschodt en FC Gullegem kijken de kat uit de boom en moedigen creativi­teit aan: “Ideale periode om te ontdekken of zomervoet­bal realis­tisch is”

  De voetbalclubs reageren verschillend op de beslissing van Voetbal Vlaanderen om de competitie te schorsen. Terwijl tweedenationaler KRC Harelbeke groepstrainingen en oefenmatchen blijft organiseren, leggen ze bij reeksgenoot FC Gullegem de boel stil. Al zeker tot eind oktober en wellicht nog langer, geen groepstrainingen en oefenmatchen op de Poezelhoek.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement