From Paris to Peking. In Ieper met deelnemers uit de MS. Een avontuur van 15.000 km en 36 dagen.
Volledig scherm
From Paris to Peking. In Ieper met deelnemers uit de MS. Een avontuur van 15.000 km en 36 dagen. © Henk Deleu

IN BEELD: Rally Peking to Parijs houdt halt in Ieper

De rally Peking to Parijs houdt nog tot zondagmorgen halt in Ieper. De talrijke duo’s arriveerden zaterdagnamiddag in Ieper voor hun laatste overnachting. In 36 dagen doorkruisten ze elf landen en reden ze bijna 15.000 kilometer.

0 reacties

 1. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.
 2. Poperingse jeugdverenigingen willen dat geweld op fuiven stopt: “Als dit blijft aanhouden, stoppen we met het organiseren van feestjes”

  Poperingse jeugdvere­ni­gin­gen willen dat geweld op fuiven stopt: “Als dit blijft aanhouden, stoppen we met het organise­ren van feestjes”

  Onlangs werd er opnieuw gevochten op een fuif in Poperinge. Daarbij moest een van de organisatoren met een gebroken neus naar het ziekenhuis. De jeugdverenigingen trekken aan de alarmbel. “We zijn op een punt gekomen dat jongeren van hun ouders niet meer mogen uitgaan of vroeger naar huis moeten om het geweld te vermijden”, schrijven acht jeugdbewegingen in een open brief.
  Poperinge