tattoo-artiest Jo Scappini uit Gent plaatst de kattentattoo op het been van Jana.
Volledig scherm
tattoo-artiest Jo Scappini uit Gent plaatst de kattentattoo op het been van Jana. © Henk Deleu

Ieperse verpleegster krijgt van Yper Museum een nieuwe kattentattoo: “De tekening symboliseert de vriendschap tussen mij en mijn kat”

IeperJana Spenninck (26) uit Ieper kreeg in het Yper Museum een gratis kattentatoeage, nadat ze de wedstrijd Kattattoo op haar naam schreef. Haar nieuwe tatoeage is een eerbetoon aan haar 3 jaar geleden geadopteerde kater Minou. “Je kat graag zien en ermee scoren op Instagram is één ding, een tattoo van je kat laten plaatsen is het toppunt van bewondering.” 

 1. STRAFPLEITERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopbende RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”
  PREMIUM
  Oostkamp/Zedelgem

  STRAFPLEI­TERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopben­de RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”

  Ze was nog maar stagiaire toen ze naar het politiekantoor geroepen werd om Jacky Labaere bij te staan. De leider van hiphopbende RAW13 had samen met drie kompanen een dodelijke raid gepleegd op een café. Twaalf jaar later is Mieke Byttebier (36) nog steeds zijn advocate. “Hij is een ruwe bolster met een zachte binnenkant”, zegt ze, al was hun eerste ontmoeting niet bepaald zacht te noemen. Wij spraken de Oostkampse over haar klik met een moordenaar, en de combinatie van het strafpleiten met het moederschap.
 2. Uitbater dancing Holiday Club neemt nieuwe start in Addict Club in Blaton: “Al sinds 2019 geen vergunning meer”
  Geluveld

  Uitbater dancing Holiday Club neemt nieuwe start in Addict Club in Blaton: “Al sinds 2019 geen vergunning meer”

  Uitbater Adrien De Sousa van dancing Holiday Club in de Menenstraat (N8) in Geluveld begint vanaf zaterdag 25 februari aan een nieuw avontuur in dancing Addict Club in Blaton, nabij Bernissart. Of bijna 80 kilometer verder. Daar is nu nog dancing XS Club gevestigd. “We beschikken er over twee zalen, een capaciteit voor duizend bezoekers en in de warme maanden zal er ook een terras zijn”, zegt Adrien.